GEVULDE PITABROODJES
250 gram rundergehakt
1 ui
1 teentje knoflook
1 theelepel sambal oelek, 1 theelepel ketoembar
½ theelepel djinten
1 eetlepel gehakte peterselie
6 pitabroodjes
Grill voorverwarmen. 250 Gram rundergehakt mengen met 1 fijngesnipperde ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 theelepel sambal oelek, 1 theelepel ketoembar, ½ theelepel djinten en 1 eetlepel gehakte peterselie. 6 Pitabroodjes roosteren en doorsnijden. Gehaktmengsel over halve broodjes verdelen. Onder de grill in 3 minuten gaar laten worden.
Lekker met tomatensalade.
2 personen
voedingswaarde : 490 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip Culinair september 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten