zaterdag 25 september 2021

Italiaans kalkoengehakt (Italië)

ITALIAANS KALKOENGEHAKT

2 eetlepels olijfolie
2 sjalotjes, gesnipperd
250 gram kalkoengehakt
100 gram doperwtjes (diepvries)
125 milliliter crème fraîche
2 eetlepels basilicum (diepvries)
zout
peper


In 2 eetlepels olijfolie 2 gesnipperde sjalotjes en 250 gram kalkoengehakt rul bakken. 100 Gram diepvriesdoperwtjes toevoegen en nog 5 minuten bakken. 125 Milliliter crème fraîche en 2 eetlepels diepvries basilicum door elkaar roeren en meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker met risotto.

2 personen

voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gebied : Italië
gerechtsoort : gevogeltegerecht

bron : Tip Culinair september 1994

Geen opmerkingen: