ITALIAANS KALKOENGEHAKT
2 eetlepels olijfolie
2 sjalotjes, gesnipperd
250 gram kalkoengehakt
100 gram doperwtjes (diepvries)
125 milliliter crème fraîche
2 eetlepels basilicum (diepvries)
zout
peper
In 2 eetlepels olijfolie 2 gesnipperde sjalotjes en 250 gram kalkoengehakt rul bakken. 100 Gram diepvriesdoperwtjes toevoegen en nog 5 minuten bakken. 125 Milliliter crème fraîche en 2 eetlepels diepvries basilicum door elkaar roeren en meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker met risotto.
2 personen
voedingswaarde : 480 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip Culinair september 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten