ITALIAANSE KIPSCHOTEL
100 gram tagliatelle
zout
½ eetlepel olie
200 gram kipfilet, in reepjes
1 kleine ui, fijngesneden
1 kleine rode paprika, in reepjes
½ courgette, in blokjes
1½ deciliter sugocasa (Grand’ Italia)
¼ komkommer, in plakjes
½ mozzarellakaasje, in plakjes
1 theelepel gedroogde oregano
Tagliatelle in ruim kokend water met zout volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken en laten uitlekken. Olie verhitten en kip in 5 minuten rondom bruinbakken. Ui, paprika en courgette 5 minuten rondom bruinbakken. Ui, paprika en courgette 5 minuten al omscheppend meebakken. Sugocasa toevoegen en gerecht 10 minuten zachtjes laten stoven. Komkommer mengen met mozzarella en oregano. Kip serveren met tagliatelle en komkommersalade.
2 personen
voedingswaarde : 400 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Italië
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip Culinair september 1996
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten