maandag 21 september 2020

Visschnitzel met groente

VISSCHNITZEL MET GROENTE

1 grote komkommer
4 vleestomaten
1 gele paprika
1 ui
10 gram boter of margarine
1 teentje knoflook
zout
4 gepaneerde (diepvries)zeeschnitzels
peper
1 takje peterselie


Komkommer in plakken van 1 centimeter snijden. Plakjes in vieren snijden. Tomaten in schijfjes snijden. Paprika in smalle reepjes snijden. Ui snipperen. Boter verhitten. Ui 3 minuten bakken. Knoflook erboven uitpersen. Toevoegen: komkommer, tomaat, paprika en een snufje zout. Met deksel op pan 7 minuten laten stoven. Af en toe omscheppen. Intussen schnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. Groente op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels op groente leggen. Garneren met peterselie.
Lekker met rijst.

4 personen

voedingswaarde : 380 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Tip september 1991

Geen opmerkingen: