VISSCHNITZEL MET GROENTE
1 grote komkommer
4 vleestomaten
1 gele paprika
1 ui
10 gram boter of margarine
1 teentje knoflook
zout
4 gepaneerde (diepvries)zeeschnitzels
peper
1 takje peterselie
Komkommer in plakken van 1 centimeter snijden. Plakjes in vieren snijden. Tomaten in schijfjes snijden. Paprika in smalle reepjes snijden. Ui snipperen. Boter verhitten. Ui 3 minuten bakken. Knoflook erboven uitpersen. Toevoegen: komkommer, tomaat, paprika en een snufje zout. Met deksel op pan 7 minuten laten stoven. Af en toe omscheppen. Intussen schnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. Groente op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels op groente leggen. Garneren met peterselie.
Lekker met rijst.
4 personen
voedingswaarde : 380 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip september 1991
maandag 21 september 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten