SCHOL MET PITTIGE YOGHURTSAUS
1½ deciliter yoghurt
1 bekertje zure room (125 milliliter)
2 theelepels grove mosterd
½ theelepel suiker
1 teentje knoflook
2 augurken
1 rode Spaanse peper
2 takjes peterselie
10 sprietjes bieslook
zout
versgemalen peper
4 gepaneerde (diepvries)schollen
In kom doen: yoghurt, zure room, mosterd en suiker. Knoflook erboven uitpersen. Augurken in stukjes snijden. Peper zeer fijn snijden. Toefje peterselie achterhouden. Rest van peterselie en bieslook fijnknippen. Augurken, peper en kruiden door yoghurtmengsel roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Garneren met toefje peterselie. Schollen volgens gebruiksaanwijzing bakken. Saus apart erbij geven.
Lekker met veldsla en patat frites.
4 personen
voedingswaarde : 400 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip september 1991
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten