EXTRA DUNNE KALFSLAPJES MET BIESLOOK
6 extra dunne kalfslapjes à 40 gram
2 eetlepels bloem
zout
peper
50 gram boter
2 eetlepels fijngeknipte bieslook
1 theelepel citroensap
5 eetlepels vleesfond of bouillon
Haal de kalfslapjes door de bloem en bestrooi ze met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin, als het schuim wegtrekt, de kalfslapjes in 3 minuten aan beide kanten bruin. Voeg het bieslook, het citroensap en de vleesfond of bouillon toe. Schud de pan even heen en weer en laat e jus 1 minuut koken. Direct serveren.
Lekker bij spinazie met fetakaas en gebakken aardappelen.
2 personen
voedingswaarde : 410 kcal p.p.
bereidingstijd : 6 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Menu 22 september 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten