OMELET MET VISSTICKS
2 eetlepels boter of margarine
1 eetlepel olie
4 vissticks (diepvries)
3 eieren
3 eetlepels koffiemelk
zout
peper
3 sprietjes bieslook
½ eetlepel dille
In koekenpan 1 eetlepel boter met olie verhitten. Vissticks aan beide zijden in 6 minuten goudbruin bakken. Intussen in kom eieren loskloppen met koffiemelk, zout en peper. Bieslook erboven fijnknippen. Dille erdoor roeren. Vissticks uit pan nemen en in vieren snijden. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten. Eimengsel erin schenken. Stukjes visstick erover verdelen. Op zacht vuur omelet bakken. Halveren en op 2 borden laten glijden.
Groentetip: spruitjes met druiven.
2 personen
voedingswaarde : 375 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip september 1979
maandag 21 september 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten