ZEESCHNITZEL MET YOGHURTSAUS
4 zeeschnitzels (diepvries)
tabasco
2 eetlepels boter of margarine
2 eetlepels olie
1 eetlepel halfvette mayonaise
1 bekertje zure room (à 125 milliliter)
½ deciliter yoghurt
3 eetlepels azijn
1 eetlepel kappertjes
½ eetlepel dille
selderijzout
Elke visschnitzel besprenkelen met 3 druppels tabasco. In koekenpan boter met olie verhitten. Visschnitzels aan beide zijden in 7 minuten bakken. Intussen in kommetje sausje roeren van: mayonaise, zure room, yoghurt, azijn, kappertjes en dille. Op smaak brengen met selderijzout. Visschnitzels op schaal leggen.
Groentetip: komkommersalade met tomaat.
4 personen
voedingswaarde : 355 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip september 1979
maandag 21 september 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten