VISFILET MET GEMENGDE GROENTEN
1 courgette
4 tomaten
6 eetlepels boter of margarine
6 eetlepels olie
8 gepaneerde visfilets
8 zilveruitjes
½ eetlepel bouillonpoeder
versgemalen peper
1 eetlepel strooikaas
Courgette en tomaten wassen. In plakjes snijden.
In 2 koekenpannen 2 eetlepels boter met 2 eetlepels olie verhitten. Vis aan beide zijden in 10 minuten goudbruin bakken. Intussen in braadpan 2 eetlepels boter en 2 eetlepels olie verhitten. Courgette 5 minuten bakken. Tomaat en uien 3 minuten zachtjes meebakken. Bestrooien met bouillonpoeder, peper en kaas. Omscheppen. Vis op bord scheppen. Groenten eromheen.
4 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip september 1979
maandag 21 september 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten