ANTIPASTI
6 sneetjes stokbrood
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 tomaat
vers gemalen peper
10 gram verse Parmezaanse of overjarige Goudse kaas
1 eetlepel kappertjes
10 zwarte olijven
6 plakjes salami
½ eetlepel pesto
4 artisjokharten
Rooster het stokbrood. Halveer het teentje knoflook en wrijf het stokbrood ermee in. Druppel 1 eetlepel olijfolie over het stokbrood. Snijd de tomaat in plakjes en leg deze op het stokbrood. Maal er peper boven. Snijd of rasp grove snippers van de kaas en verdeel ze over de tomaat. Strooi de kappertjes erover. Leg de broodjes op twee bordjes. Leg de olijven en de plakjes salami ernaast. Roer 1 eetlepel olie en de pesto door elkaar en schep de artisjokharten erdoor. Leg ze in het midden van de bordjes.
2 personen
voedingswaarde : 410 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Menu 8 september 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten