KRUIDIG LEKKERBEKJE MET PERZIKSALSA
4 halve perziken uit blik, in kleine stukjes
1 bosuitje, fijngehakt
2 eetlepels abrikozenjam
Tabasco
4 gebakken lekkerbekjes
4 eetlepels seroendeng
Meng de perziken met de bosui, de jam en de Tabasco naar smaak.
Verwarm de lekkerbekjes in een voorverwarmde oven volgens de gebruiksaanwijzing.
Strooi de seroendeng over de vis en serveer met de perziksalsa.
Lekker met gebakken rijst en roergebakken broccoli.
4 personen
voedingswaarde : 375 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : C1000 kookboek 2004 : Lekker eten zonder fratsen : Alle recepten uit 2003 / Marijke Sterk en Jeanine Schreuders
zondag 20 september 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten