GEBAKKEN AARDAPPELEN MET PADDENSTOELEN EN UI
450 gram aardappelschijfjes (Aviko)
2 eetlepels olijfolie traditioneel
1 ui, in dunne partjes
200 gram bospaddenstoelen
½ theelepel tijm
peper
zout
Bereid de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie en fruit de ui op een halfhoog vuur al omscheppend in 5 minuten goudgeel en glazig.
Zet het vuur hoog, voeg de paddenstoelen en de tijm toe en bak ze 3 minuten mee.
Schep de aardappelschijfjes erdoor en warm alles nog even goed door. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker met een vegetarische cordon bleu en bloemkool.
4 personen
voedingswaarde : 200 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : C1000 kookboek 2004 : Lekker eten zonder fratsen : Alle recepten uit 2003 / Marijke Sterk en Jeanine Schreuders
zondag 20 september 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten