CRISPINO’S MET TOMATENSALSA
3 vleestomaten
1 sjalot, gesnipperd
3 - 5 eetlepels zoete chilisaus
3 eetlepels fijngehakte peterselie
paprikapoeder
peper
zout
1 pak Crispino (Iglo)
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
Schep de tomaat met de sjalot, de saus, de peterselie en paprikapoeder, peper en zout naar smaak door elkaar.
Laat de salsa in 15 minuten op smaak komen.
Bereid intussen de Crispino’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in een voorverwarmde oven (230°C) en serveer met de salsa.
Lekker met gebakken aardappelen en een maïskolf.
4 personen
voedingswaarde : 205 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 15 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : C1000 kookboek 2004 : Lekker eten zonder fratsen : Alle recepten uit 2003 / Marijke Sterk en Jeanine Schreuders
zondag 20 september 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten