MEXICAANSE TOMATENSALSA
3 trostomaten
1 rode ui
1 teen knoflook
2 rode pepers
8 takjes koriander
½ limoen
½ theelepel zout
Tomaten wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in kleine blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Pepers schoonmaken en in dunne reepjes snijden. koriander fijnhakken. Limoen uitpersen.
In kom tomaat, ui, knoflook, peper, koriander, limoensap en zout door elkaar scheppen en salsa minimaal 30 minuten laten staan zodat smaken goed kunnen intrekken. Serveren als dipsaus voor tortillachips en als bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.
4 a 6 personen
voedingswaarde : 10 kcal p.p.
bereiden / wachten : 15 / 30 minuten
land : Mexico
gerechtsoort : saus
bron : Allerhande juli 2001
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten