zaterdag 26 januari 2019

Toast met garnalen en ei

TOAST MET GARNALEN EN EI

3 eieren
¼ literblik spinazie
versgemalen peper
snufje nootmuskaat
4 sneetjes witbrood
150 gram gepelde garnalen
1 ½ eetlepel boter of margarine
75 gram geraspte oude kaas


Eieren in 10 minuten hard koken. In steelpan spinazie verwarmen. Op smaak brengen met peper en nootmuskaat. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Onder grill brood roosteren. In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Toast besmeren met boter en op grillrooster leggen. Spinazie erover verdelen. Eieren laten schrikken, pellen en in plakjes snijden. Op spinazie leggen. Hierover garnalen en kaas verdelen. In midden van grill kaas in 4 minuten laten smelten. Toast op 4 bordjes leggen. Direct opdienen.
Groentetip: geraspte winterwortel.

4 personen

voedingswaarde : 275 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : Tip januari 1980

Geen opmerkingen: