TOAST MET GARNALEN EN EI
3 eieren
¼ literblik spinazie
versgemalen peper
snufje nootmuskaat
4 sneetjes witbrood
150 gram gepelde garnalen
1 ½ eetlepel boter of margarine
75 gram geraspte oude kaas
Eieren in 10 minuten hard koken. In steelpan spinazie verwarmen. Op smaak brengen met peper en nootmuskaat. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Onder grill brood roosteren. In zeef garnalen onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Toast besmeren met boter en op grillrooster leggen. Spinazie erover verdelen. Eieren laten schrikken, pellen en in plakjes snijden. Op spinazie leggen. Hierover garnalen en kaas verdelen. In midden van grill kaas in 4 minuten laten smelten. Toast op 4 bordjes leggen. Direct opdienen.
Groentetip: geraspte winterwortel.
4 personen
voedingswaarde : 275 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Tip januari 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten