KNOLSELDERIJ MET MOSSELSALADE
1 kleine knolselderij
zout
1½ eetlepel citroensap
2 grote tomaten
4 slabladeren
2 eetlepels mayonaise
200 gram Zeeuwse mosselsalade
Knolselderij in 4 plakken van 1 centimeter dik snijden. Schillen en wassen. In pan, ruim water met zout en citroensap aan de kook brengen. Knolselderij in 15 minuten bijna gaarkoken. Afgieten en laten afkoelen. Tomaten in plakjes snijden. Sla wassen en uitslaan.
Op 4 bordjes slablad leggen. Knolselderij erop leggen. Besmeren met mayonaise. Tomaat erop rangschikken. Mosselsalade erover verdelen.
4 personen
voedingswaarde : 200 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 30 / 10 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip januari 1980
zaterdag 26 januari 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten