GEVULDE HAMBURGER MET ANSJOVIS
2 stengels bleekselderij
5 ansjovisfilets
1 teentje knoflook
2 eetlepels Franse mosterd
1 eetlepel peterselie
8 hamburgers (niet gepaneerd)
50 gram boter of margarine
Bleekselderij wassen en fijn snipperen. In kommetje ansjovis met vork fijnprakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Mosterd, bleekselderij en peterselie erdoor roeren. Ansjovismengsel op 4 hamburgers scheppen. Andere 4 hamburgers erop drukken. In koekenpan boter verhitten. Hamburgers in 5 minuten aan elke zijde bruin- en gaarbakken. Op schaal leggen.
Groentetip: gesmoorde komkommer.
4 personen
voedingswaarde : 445 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip januari 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten