GEKRUIDE UIEN
1 eetlepel olie
½ theelepel fijngesnipperde verse gember
gemalen koriander
gemalen komijn
kaneel
kardemompoeder
kruidnagelpoeder
zwarte peper
gemalen venkelzaad
geraspte nootmuskaat
zout
½ theelepel kurkuma
2 grote uien, in achten gesneden
De olie verhitten in een wok en hierin alle kruiden ongeveer 1 minuut aanfruiten. De uien toevoegen en ongeveer 5 minuten roerbakken.
Het deksel op de wok doen en alles op laag vuur ongeveer ¼ uur laten smoren, tot de uien zacht zijn. Eventueel wat water toevoegen.
2 personen
voedingswaarde : 130 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gebied : Pakistan
gerechtsoort : bijgerecht
bron : De Aziatische keuken / Renate Faller
zondag 11 juni 2017
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten