VARKENSHAASJE MET MADERASAUS
¼ liter blik hele champignons
2 varkenshaasjes à 250 gram
zout
peper
3 eetlepels boter of margarine
2 zakjes jachtsaus
¼ liter melk
2 deciliter koffieroom
½ deciliter madera
Champignons afgieten. Vlees in 1 centimeter dikke plakken snijden. Bestrooien met zout en peper.
In braadpan boter verhitten. Vlees in 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen schaal voorverwarmen. In steelpan jachtsaus maken met melk en koffieroom volgens gebruiksaanwijzing. Madera en champignons toevoegen en meewarmen. Vlees op warme schaal leggen. Saus erover verdelen.
Lekker met kropsla.
4 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip april 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten