DIA RAU SONG (GROENTESCHOTEL)
100 gram taugé
1 krop sla
½ komkommer
2 bosuitjes
15 gram korianderblaadjes
15 gram muntblaadjes
15 gram basilicumblaadjes
1 carambola (sterfruit)
Overgiet de taugé met kokend water en laat deze goed uitlekken. Was de slabladeren en sla ze droog. Was de komkommer en halveer deze in de lengte. Verwijder de pitjes en snijd de helften in dunne plakjes. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van ongeveer 5 centimeter. Rangschik de blaadjes sla, de taugé, de komkommer, de bosui en kruiden op een schaal. leg er eventueel ook plakjes carambola of ander fruit bij.
4 personen
gebied : Vietnam
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Exotisch koken met kruiden / Anneke Ammerlaan
dinsdag 13 december 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten