dinsdag 13 december 2016

Salada di Comcomber (Caraïbisch gebied)

SALADA DI COMCOMBER (KOMKOMMERSALADE)

1 komkommer
1 rode ui
1 rode promente*

DRESSING
2 eetlepels azijn
1 eetlepel water
1 theelepel suiker
zout naar smaak
peper naar smaak


* promente : Spaanse pepers, rood en groen verkrijgbaar

Schil de komkommer en trek met een vork groeven in de lengte. Snijd de komkommer in heel dunne plakjes. pel de ui en snipper hem heel fijn. Haal de zaadjes uit de promente en snijd de promente in dunne ringetjes. Doe alles in een schaal en maak een dressing van bovengenoemde ingrediënten. Giet de dressing over de komkommersalade en roer alles voorzichtig dooreen.

4 personen

gebied : Caraïbisch gebied
gerechtsoort : groentegerecht

bron : Traditionele Caribische gerechten / Huub Tuast & Ciska Cress
Een reactie plaatsen