BORAK MET SPINAZIE
Bij deze variant wordt het bladerdeeg met spinazie gevuld.
4 plakjes bladerdeeg
250 gram spinazie, gewassen en uitgelekt
peper
zout
1 theelepel sumak
1 fijngesneden ui
olijfolie
Fruit de ui in de olijfolie. Was de spinazie en haal er de lelijke stukken uit. Bak de spinazie daarna heel even aan, samen met de ui. Laat de groente uitlekken. Prak peper, zout, spinazie en ui door elkaar. Vul de helft van het bladerdeegoppervlak met dit mengsel. Vouw envelopjes van het bladerdeeg en druk de randjes met een vork aan. Leg de envelopjes in de oven (zie aangegeven tijd op de gebruiksaanwijzing van het bladerdeeg) en bak ze tot het deeg gaar is.
4 personen
bereidingstijd : 20 minuten
land : Jordanië
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Eten bij de buren : 14 buitenlandse keukens in Nederland / interviews Dido Michielsen - recepten Saskya Budding e.a.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten