GROENTEPOTJE MET AARDAPPEL
2 grote geschilde aardappelen
4 geschrapte worteltjes
300 gram witte kool
3 eetlepels olie
½ liter groentebouillon
1 theelepel sambal oelek
2 eetlepels ketjap manis
1½ deciliter dikke kokosmelk
Snijd de aardappels in blokjes, de worteltjes in plakjes en de kool in stukjes.
Verhit de olie en bak hierin de aardappel met de wortel en de kool 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de bouillon, de sambal, de ketjap en de kokosmelk toe en laat de groenten afgedekt op een laag vuur in 15 minuten gaar worden.
2 personen
voedingswaarde : 320 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 20 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 1 november 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten