SALADE MET PEER EN CAMEMBERT
2 worteltjes
¼ camembert
1 rijpe handpeer
1 eetlepel vloeibare honing
1½ eetlepel rode wijnazijn
4 eetlepels olie
zout
peper
1 zakje gemengde friseesalade
Schrap de worteltjes en rasp ze grof. Snijd de camembert in blokjes van 1 centimeter. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd hem in blokjes van 1 centimeter. Roer een sausje van de honing, de wijnazijn en de olie en breng op smaak met zout en peper.
Schep de camembert, de peer en de worteltjes door de friseesalade en schep het sausje er overheen.
2 personen
voedingswaarde : 335 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 7 / 1 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 15 november 1995
zaterdag 23 november 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten