zaterdag 23 november 2019

Tomaten met een krokant knoflooklaagje

TOMATEN MET EEN KROKANT KNOFLOOKLAAGJE

2 oude witte boterhammen
4 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 theelepel Italiaanse keukenkruiden
zout
peper
6 kleine tomaten


Verwijder de korsten van de boterhammen. Verkruimel het brood en meng de kruimels met de olijfolie, de uitgeperste teentjes knoflook, de Italiaanse keukenkruiden, zout en peper. Halveer de tomaten en leg ze met de bolle kant naar beneden in een vuurvaste schaal.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Verdeel het broodmengsel over de tomaten en laat ze onder de voorverwarmde grill goudbruin en warm worden.

2 personen

voedingswaarde : 258 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 10 minuten

gerechtsoort : bijgerecht

bron : Menu 1 november 1995

Geen opmerkingen: