zaterdag 19 januari 2019

Selderij-walnotensalade met gerookte makreel

SELDERIJ-WALNOTENSALADE MET GEROOKTE MAKREEL

4 eikenbladsla-bladeren
½ appel, in stukjes
25 gram blanke rozijnen
¼ knolselderij, grof geraspt
½ winterwortel, grof geraspt
½ gerookte makreel, gefileerd en in stukjes
25 gram walnoten
¾ deciliter crème fraîche
½ eetlepel citroensap
zout
peper


Slabladeren op schaal leggen. Door elkaar scheppen: appel, rozijnen, knolselderij, wortel, makreel en walnoten. Crème fraîche, citroensap, zout en peper mengen. Apart in sauskom bij salade geven.

2 personen

voedingswaarde : 485 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : maaltijdsalade

bron : Tip Culinair januari 1994

Geen opmerkingen: