PASTASOEP MET BASILICUMSAUS
erwtensoeppakket (winterwortel, prei, knolselderij en ui, 900 gram)
1 rode paprika, in stukjes
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, geperst
1 blikje tomatenpuree
3 groentebouillontabletten
150 gram schelpmacaroni
1 blikje witte bonen in tomatensaus (200 gram)
versgemalen peper
3 eetlepels pesto
Groenten uit pakket in kleine stukjes snijden. Olie verhitten. Groenten en paprika 5 minuten zachtjes bakken. Knoflook, tomatenpuree, 1 ½ liter water en bouillontabletten toevoegen. Aan de kook brengen. Macaroni toevoegen en soep 15 minuten koken. Witte bonen, zout en peper erdoor roeren en nog 3 minuten koken. Aan tafel pesto erdoor roeren.
4 personen
voedingswaarde : 320 kcal p.p.
bereidingstijd : 35 minuten
gerechtsoort : maaltijdsoep
bron : Tip Culinair januari 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten