KOMKOMMER-WORTELSALADE
200 gram geschrapte worteltjes
2 eetlepels citroensap
½ komkommer
1½ eetlepel olie
zout
peper
1 eetlepel vinaigrettesaus
worcestershiresaus
1 eetlepel dille
Worteltjes wassen en grof raspen. Besprenkelen met ½ eetlepel citroensap. Komkommer wassen en in plakjes snijden. In kom sausje roeren van: olie, 1 ½ eetlepel citroensap, zout, peper en vinaigrettesaus. Op smaak brengen met worcestershiresaus.
In schaal worteltjes en komkommer doen. Sausje erover schenken. Omscheppen. Bestrooien met dille.
4 personen
voedingswaarde : 100 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 2 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip juli 1980
maandag 18 juli 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten