KIWISALADE OP MELOEN
2 kiwi’s
1 bakje selderijsalade à 250 gram
4 eetlepels gepelde gemengde gezouten noten (60 gram)
1 kleine honingmeloen
4 slabladeren
Kiwi’s dun schillen. ½ Kiwi in 4 plakjes snijden. Rest in stukjes snijden en in kom doen. Selderijsalade erdoor scheppen. Noten grof hakken. Aan beide zijden van meloen kapje afsnijden. Met lepel pitjes eruit scheppen. Meloen in 4 plakken snijden en schillen. Slabladeren wassen en uitslaan.
Noten door selderijsalade scheppen. Op 4 bordjes slablad leggen. Plak meloen erop leggen. Hierover selderijsalade verdelen. Garneren met een plakje kiwi.
4 personen
voedingswaarde : 310 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip juli 1981
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten