MARINATED THREE BEAN SALAD (GEMARINEERDE DRIE-BONENSALADE)
1 grote ui
1 grote rode paprika
1 blik haricots verts (nettogewicht 400 gram)
1 blik kidneybonen (nettogewicht 400 gram)
1 blik flageolets (nettogewicht 400 gram)
1 deciliter (witte wijn)azijn
50 gram suiker
1 theelepel zout
½ theelepel zwarte peper
4 eetlepels olie
Ui pellen en fijn snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Haricots verts afgieten en halveren. In zeef kidneybonen en flageolets onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. In slakom azijn, suiker, zout, peper en olie tot sausje roeren. Ui, paprika, haricots verts, kidneybonen en flageolets erdoor scheppen. Salade 12 uur afgedekt in koelkast zetten. Salade af en toe omscheppen.
Salade voor serveren nogmaals goed omscheppen.
8 personen
voedingswaarde : 195 kcal p.p.
voor- / bereidings- / wachttijd : 15 / 1 minuten / 12 uur
gebied : Verenigde Staten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Allerhande juli 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten