DRIE VRUCHTEN-COCKTAIL
50 gram aardbeien
1 rijpe kiwi
1 theelepel witte basterdsuiker
1 grote perssinaasappel
Aardbeien schoonmaken en in stukjes snijden. Kiwi schillen, 1 schijfje eraf snijden en de rest in stukjes snijden. In mengbeker, keukenmachine of met mixer aardbeien met ½ theelepel basterdsuiker en ½ eetlepel koud water pureren. In kommetje doen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Op zelfde manier stukjes kiwi met ½ theelepel basterdsuiker en 1 eetlepel koud water pureren. In ander kommetje doen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Sinaasappel uitpersen. Kiwipuree in hoog sorbet- of longdrinkglas schenken. Voorzichtig aardbeipuree aan één kant erbij schenken. Voorzichtig opvullen met sinaasappelsap. Niet roeren. Met mesje inkeping in schijfje kiwi snijden en aan rand van het glas steken. Direct opdienen.
1 persoon
voedingswaarde : 095 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : cocktail
bron : Allerhande juli 1989
zondag 17 juli 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten