donderdag 20 oktober 2022

Salade Exotique à la Noix de Coco (La Goutte d'Or, Parijs, Île-de-France)

SALADE EXOTIQUE À LA NOIX DE COCO (ANANAS EN KOKOSNOOTSALSA MET GRANAATAPPEL)

2 kokosnoten
1 ananas, in kleine blokjes
2 habañero-pepers (eventueel Spaanse peper), zaden verwijderd en fijngehakt
zaadjes van 1 granaatappel
2 lente-uitjes, dun gesneden
3 eetlepels limoensap
1 eetlepel palmolie
zout
zwarte peper
ananasbladeren, in stukken gescheurd, om te garneren


Halveer de kokosnoten, schraap het vlees eruit en rasp het fijn. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met zout en peper. Doe de salsa in de kokosnoothelften.
Serveer als bijgerecht bij gegrild eten of stoofpotjes.

4 personen

gebied : La Goutte d'Or, Parijs, Île-de-France
gerechtsoort : bijgerecht

bron : Parijs : Van chèvre chaud tot couscous merguez / Danyel Couet

Geen opmerkingen: