SALADE EXOTIQUE À LA NOIX DE COCO (ANANAS EN KOKOSNOOTSALSA MET GRANAATAPPEL)
2 kokosnoten
1 ananas, in kleine blokjes
2 habañero-pepers (eventueel Spaanse peper), zaden verwijderd en fijngehakt
zaadjes van 1 granaatappel
2 lente-uitjes, dun gesneden
3 eetlepels limoensap
1 eetlepel palmolie
zout
zwarte peper
ananasbladeren, in stukken gescheurd, om te garneren
Halveer de kokosnoten, schraap het vlees eruit en rasp het fijn. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met zout en peper. Doe de salsa in de kokosnoothelften.
Serveer als bijgerecht bij gegrild eten of stoofpotjes.
4 personen
gebied : La Goutte d'Or, Parijs, Île-de-France
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Parijs : Van chèvre chaud tot couscous merguez / Danyel Couet
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten