BRAADWORSTSPIESJES
4 runderbraadworstjes
2 kleine uien
8 niet te kleine kerstomaatjes
2 eetlepels olijfolie
4 Houten spiezen 30 minuten in bakje met koud water leggen. Intussen in pan met ruim kokend water braadworstjes 5 minuten zachtjes koken. Afgieten en met keukenpapier droogdeppen. Uien pellen en in vieren snijden. Kerstomaatjes wassen. Achtereenvolgens aan spiezen steken: tomaat, stukje ui, braadworst in lengte, stukje ui en tomaat. Tot gebruik afgedekt in koelkast leggen.
Bereiden: Spiezen bestrijken met olie. Op hete barbecue spiezen in 10 minuten rondom bruin en gaar roosteren. Op vier borden leggen. Serveren met mosterd.
4 personen
voedingswaarde : 290 kcal p.p.
voorbereidings- / wacht- / bereidingstijd : 15 / 15 / 10 minuten
gebied : Duitsland
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Allerhande Extra, voorjaar / zomer 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten