PIZZA MET AUBERGINES EN GEITENKAAS
500 gram pizzadeeg
1 teentje knoflook, fijngesneden
5 eetlepels olijfolie
5 aubergines, in kleine blokjes
6 tomaten, ontveld, in blokjes
zout
versgemalen peper
300 gram verse geitenkaas, in stukjes
takjes marjolein of oregano
Oven voorverwarmen op 250°C. Knoflook in 3 eetlepels olie 2 minuten bakken. Aubergine 3 - 4 minuten meebakken. Tomaat, zout en peper erdoor roeren. Deeg in vieren delen en elk deel zo dun mogelijk uitrollen. Deegcirkels op 2 ingevette bakplaten leggen en auberginemengsel, kaas en marjolein erover verdelen. 2 Eetlepels olie erover schenken. Pizza’s in midden van oven 20 minuten bakken.
4 personen
voedingswaarde : 890 kcal p.p.
bereidingstijd : 35 minuten
gebied : Griekenland
gerechtsoort : vegetarisch gerecht
bron : Tip Culinair mei 1997
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten