FLEKICE SA KUPUSOM (TAGLIATELLE MET KOOL)
In Joegoslavië maakt men de tagliatelle, zoals de meeste deegwaren, zelf.
350 gram tagliatelle
1 witte kool
10 gram olie of vet
zout
witte peper
Verwijder de verwelkte koolbladeren. Snijd de kool in fijne reepjes en bak deze bruin in hete olie. Voeg zout toe.
De tagliatelle in licht gezouten water bijtgaar koken, in het vergiet afspoelen en laten uitlekken. Meng de tagliatelle met de kool. Breng het geheel op smaak met peper en zout en dien meteen op.
6 - 8 personen
gebied : Vojvodina, Servië
gerechtsoort : groentegerecht
bron : De Joegoslavische keuken : 200 bijzondere recepten uit de veelzijdige Balkan-keuken / Roland Gööck
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten