KERSTPUDDING
8 plakken cake
4 eetl. rode jam
1 potje rode kersen op marasquin
1 blik ananas (circa 400 g)
¼ l slagroom
1 beker kwark (225 g)
4 eetl. suiker
Bestrijk vier van de plakken cake met de jam, leg er de vier overige plakken op en snijd de cake in blokjes. Leg de blokjes cake onder in een glazen puddingschaal. Laat de kersen uitlekken en vang de marasquin op. Bedruppel de cake met een deel van de marasquin. Snijd de uitgelekte ananas in stukjes en verdeel ze over de cake. Verdeel er de uitgelekte kersen over. (Houd wat ananas en een paar kersen achter voor de garnering). Klop de slagroom bijna stijf met de suiker en de resterende marasquin. Klop er de kwark door. Schep de room op de vruchten. Garneer voor het serveren met de achtergehouden ananas en kersen.
8 personen
voedingswaarde : 389 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : nagerecht
bron : Boodschappen december 1999
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten