AVOCADO GEVULD MET ROQUEFORTCRÈME
¼ liter slagroom
½ zakje klopvast
100 gram Roquefort
1 theelepel mosterd
1 theelepel (kruiden)azijn
3 rijpe avocado’s
6 toefjes peterselie
In kom slagroom met klopvast stijfkloppen. In kommetje Roquefort zeer fijn prakken. Mosterd en azijn erdoor roeren. Roquefortmengsel door slagroom roeren. Overdoen in spuitzak. Tot gebruik in koelkast leggen. Avocado’s in lengte halveren. Pitten losmaken en tot gebruik in holte laten zitten om verkleuren van avocado tegen te gaan.
In avocadoholtes Roquefortmengsel spuiten. Op schaal leggen. Garneren met toefjes peterselie.
6 personen
voedingswaarde : 440 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip kerst 1982
zondag 13 december 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten