woensdag 3 juni 2020

Tomates Farcies aux Crevettes (Luxemburg)

TOMATES FARCIES AUX CREVETTES (TOMATEN GEVULD MET GARNALEN)

8 kleine stevige tomaten
1 kleine ui
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel tomatenketchup
zout
peper
worcestersaus
200 gram gepelde garnalen
8 takjes peterselie


Was de tomaten, droog ze en snijd de bovenkant voorzichtig af. Schep het vruchtvlees met een lepeltje uit de tomaten. Maak de ui schoon en snijd deze fijn. Roer mayonaise en tomatenketchup dooreen en maak op smaak met zout, peper en worcestersaus. Schep de gesnipperde ui en de garnalen door de saus. Vul de tomaten met dit mengsel. Garneer de tomaten met een takje peterselie.

4 personen

gebied : Luxemburg
gerechtsoort : voorgerecht

bron : Een culinaire wereldreis : Ingrediënten, bereidingswijzen en menu’s uit 36 landen / Marianne Moonen & Kwee Siok Lan

Geen opmerkingen: