woensdag 16 maart 2016

Tagliatelle met geitenkaas

TAGLIATELLE MET GEITENKAAS

150 gram zachte verse geitenkaas
1 eetlepel slagroom
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels bieslook, fijngesneden
200 gram tuinbonen, geblancheerd
1 courgette
400 gram verse tagliatelle
30 gram pijnboompitten, geroosterd


Verwarm op laag vuur geitenkaas, room en olie. Haal als het een egale massa is van het vuur en roer er de bieslook door. Snij de courgette in plakjes en snij deze plakjes in vieren. Blancheer de courgette 30 seconden in kokend water. Laat goed uitlekken. Kook de tagliatelle beetgaar en meng geitenkaas, groente en pijnboompitten erdoor.

4 personen

bereidingstijd : 20 minuten

gerechtsoort : vegetarisch voor- of bijgerecht

bron : Elle eten voorjaar 2001

Geen opmerkingen: