GARNALEN MET KOKOSMELK
16 rauwe steurgarnalen
3 eetlepels geklaarde boter (of olie)
20 centiliter kokosmelk
zout
versgemalen peper
Pel de garnalen. Spoel ze onder de koude kraan en dep ze goed droog met keukenpapier.
Verhit de boter in een koekenpan. Doe er de garnalen in en laat ze onder regelmatig omscheppen 2 tot 3 minuten bakken tot ze mooi gekleurd zijn.
Giet er de kokosmelk bij. Bestrooi met zout en peper en schep goed om. Draai het vuur laag en laat het geheel nog 10 tot 15 minuten zachtjes sudderen.
Schep alles over in een dienschaal en dien meteen op. Geef er gestoomde basmatirijst bij.
4 personen
voor- / bereidingstijd : 10 / 20 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Fruits de mer (Larousse 100% genieten) / Colette Hanicotte
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten