VIS MET GROENTEN
50 gram boter
2 uien, in ringen gesneden
1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en kleingesneden
1 kilogram groene kool, kleingesneden
5 eetlepels water
450 gram visfilet, in reepjes
1 theelepel paprikapoeder
snufje zwarte peper
Laat de boter smelten in een pan en bak hierin de uitjes en paprika tot ze zacht zijn. Voeg kool en water toe en laat dit afgedekt zachtjes gaar stoven. Voeg de reepjes vis, zout, paprikapoeder en peper toe. Laat alles verder stoven tot de vis gaar is en makkelijk uiteenvalt. Serveer hierbij gekookte yam of zoete aardappelen.
4 personen
land : Kongo
gerechtsoort : visgerecht
bron : Afrika kookt : Tachtig recepten uit het hele continent / Tebereh Inquai
dinsdag 20 augustus 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten