MARINADES
Deze marinade is geschikt voor vlees of gevogelte. Voor vismarinades voeg je nog citroensap toe.
70 centiliter arachideolie
100 gram verse gemberwortel
7 sjalotten
2 middelgrote uien
2 eetlepels Provençaalse kruiden
2 teentjes knoflook
1 eetlepel zout
1 theelepel chilipeperpasta
Maak de gember schoon en hak hem fijn.
Maak de uien, knoflook en sjalotten schoon en snipper ze.
Meng alle ingrediënten met de olie. Mix het geheel tot je een smeuïge massa krijgt.
Deze marinade bewaart een week in de koelkast.
Voor 1 liter
bereidingstijd : 25 minuten
gebied : Midden-Afrika
gerechtsoort : saus
bron : De Afrikaanse keuken van Marie Louise : De charmes en geuren van Afrika / Marie Louise Borremans
woensdag 24 augustus 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten