woensdag 24 augustus 2016

Frijoles Soyas Fritas (Mexico)

FRIJOLES SOYAS FRITAS (GEBAKKEN SOJABONEN)

400 g gekookte sojabonen
3 eetlepel sesamolie
½ ui, fijngehakt
½ groene paprika, fijngehakt
2 tomaten, fijngehakt
1 theelepel zeezout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel selderiezaad
1 theelepel gemalen kruidnagelen
1 theelepel oregano
1 theelepel mosterd
1 theelepel chilipoeder
½ jalapeño chili, fijngehakt


Meng alle ingrediënten goed door elkaar en fruit ze 15 tot 20 minuten of tot de sojabonen goudbruin zijn. Dien ze warm op met volkoren zuurdesembrood of broodjes.

4 personen

land : Mexico
gerechtsoort : veganistisch gerecht

bron : De vegetarische keuken van Mexico / Edith Metcalfe de Plata

Geen opmerkingen: