FRIJOLES SOYAS FRITAS (GEBAKKEN SOJABONEN)
400 g gekookte sojabonen
3 eetlepel sesamolie
½ ui, fijngehakt
½ groene paprika, fijngehakt
2 tomaten, fijngehakt
1 theelepel zeezout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel selderiezaad
1 theelepel gemalen kruidnagelen
1 theelepel oregano
1 theelepel mosterd
1 theelepel chilipoeder
½ jalapeño chili, fijngehakt
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en fruit ze 15 tot 20 minuten of tot de sojabonen goudbruin zijn. Dien ze warm op met volkoren zuurdesembrood of broodjes.
4 personen
land : Mexico
gerechtsoort : veganistisch gerecht
bron : De vegetarische keuken van Mexico / Edith Metcalfe de Plata
woensdag 24 augustus 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten