CHAYOTE CON CREMA Y QUESO (CHAYOTE MET ROOM EN KAAS)
2 chayotes, gaar gekookt
zout
peper
100 ml room
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
takjes verse koriander, gehakt
Halveer de gekookte chayotes in de lengte. Schil ze en schep er het zaad uit. Bewaar het zaad ter garnering. Snij de chayotes in dikke plakken en schik die in een met boter ingevette ovenschotel. Strooi er wat zout en peper over, schep er de room over en dek alles af met een laagje kaas. Zet de schotel 30 minuten in een op 175 ºC voorverwarmde oven. Laat de kaas daarna kort onder een grill bruin worden. Garneer met de gehakte koriander en het gehakte chayote-zaad.
4 personen
land : Mexico
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Mexico : de landelijke keuken / Carolyn Dehnel
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten