ZIMSKA SALATA OD VOĢA (WINTERFRUITSALADE)
2 eetlepels Golden Sirup
1 eetlepel citroensap
2 rijpe peren
1 eetlepel walnoten
1 eetlepel amandelschaafsel
rode druiven
appelmoes
gezoete room
rum
2 Eetlepels Golden Sirup losroeren met 1 eetlepel water en 1 eetlepel citroensap. Over 2 rijpe peren in stukjes gemengd met 1 eetlepel fijngehakte walnoten en 1 eetlepel geroosterd amandelschaafsel plus een handje gehalveerde ontpitte rode druiven schenken. In twee coupes garneren met een schepje appelmoes en wat stijfgeklopt gezoete room. Soms gaat er ook wat rum bij.
2 personen
gebied : Bosnië en Herzegovina
gerechtsoort : nagerecht
bron : Aan tafel! : Bijzondere Europese streekgerechten / Janny de Moor
vrijdag 4 januari 2019
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten