TOSTI MET KRUIDENKAAS EN TOMAAT
3 takjes peterselie
4 sneetjes bruin brood
½ pakje verse roomkaas met tuinkruiden à 80 gram (Boursin)
75 gram licht belegen kaas in plakjes
25 gram boter of margarine
1 tomaat
In een kopje de peterselie fijnknippen. 2 Sneetjes bruin brood besmeren met de verse roomkaas. ¾ Deel van de peterselie erover strooien. Vervolgens ¾ deel van de plakjes kaas erop leggen. Kaas niet laten oversteken. Afdekken met de overige sneetjes brood. In een grote koekenpan de boter of margarine op een matig vuur verhitten. Brood erin leggen. Met deksel op pan 1 kant in 2 minuten lichtbruin bakken. Keren. Rest van de kaas op het brood leggen. Met deksel op de pan in nog 2 minuten de onderkant lichtbruin bakken. Intussen de tomaat wassen. In 4 plakjes snijden. Tosti’s op 2 borden scheppen. Plakjes tomaat erop leggen. Rest van peterselie erover strooien. Lekker met kropsla.
2 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Allerhande februari 1988
zaterdag 27 februari 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten