VISSTICKS-SCHOTEL
1 plak schouderham à 100 gram
1 pak diepvries groentemix Poesta à 300 gram
zout
1 theelepel basilicum
1 eetlepel olie
3 eetlepels margarine
1 pak diepvries vissticks à 10 stuks
4 eetlepels geraspte kaas
Ham in blokjes snijden. Ovenschotel invetten.
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan groentemix met zout gaarkoken volgens gebruiksaanwijzing op pak. Ham en basilicum erdoor scheppen. In koekenpan olie en margarine verhitten. Vissticks 3 minuten aan elke kant gaar en goudbruin bakken. Bodem van ovenschotel met helft van vissticks bedekken. Groentemengsel erop scheppen. Bedekken met rest van vissticks. Kaas erover strooien. In midden van grill kaas in 2 minuten laten smelten.
Groentetip: wortelsalade.
4 personen
voedingswaarde : 425 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 2 / 15 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Tip februari 1981
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten