zaterdag 27 februari 2021

Vissticks-schotel

VISSTICKS-SCHOTEL

1 plak schouderham à 100 gram
1 pak diepvries groentemix Poesta à 300 gram
zout
1 theelepel basilicum
1 eetlepel olie
3 eetlepels margarine
1 pak diepvries vissticks à 10 stuks
4 eetlepels geraspte kaas


Ham in blokjes snijden. Ovenschotel invetten.
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan groentemix met zout gaarkoken volgens gebruiksaanwijzing op pak. Ham en basilicum erdoor scheppen. In koekenpan olie en margarine verhitten. Vissticks 3 minuten aan elke kant gaar en goudbruin bakken. Bodem van ovenschotel met helft van vissticks bedekken. Groentemengsel erop scheppen. Bedekken met rest van vissticks. Kaas erover strooien. In midden van grill kaas in 2 minuten laten smelten.
Groentetip: wortelsalade.

4 personen

voedingswaarde : 425 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 2 / 15 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Tip februari 1981

Geen opmerkingen: