HAM MET PAPRIKA EN MAÏS
1 blik ham à 450 gram
1 ei
5 eetlepels paneermeel
1 eetlepel olie
4 eetlepels boter of margarine
1 kleine rode paprika
4 eetlepels maïskorrels (uit blik)
Schaal voorverwarmen. Ham in 4 plakken snijden. In diep bord ei losroeren. In ander diep bord paneermeel strooien. Ham eerst door ei halen, dan door paneermeel wentelen. In koekenpan olie en boter verhitten. Ham 3 minuten aan elke kant goudbruin bakken. Paprika wassen, in ringen snijden en zaadlijsten verwijderen. Ham op warme schaal leggen. Paprikaringen erop leggen. Maïs in paprikaringen scheppen.
Groentetip: schorseneren met wijnsaus.
4 personen
voedingswaarde : 450 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip februari 1981
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten