PINCHOS DE CANREJO (KRABBROODJES)
250 gram surimisticks (diepvries)
2 lente-uitjes
¾ deciliter mayonaise
¾ deciliter crème fraîche
zout
versgemalen peper
12 plakjes stokbrood
peterselie om te garneren
Snijd de ontdooide sticks in stukjes. Snipper de lente-uitjes fijn. Schep in een kom de sticks, de lente-uitjes, de mayonaise en de crème fraîche door elkaar en breng deze salade op smaak met zout en versgemalen peper. Rooster de plakjes stokbrood goudbruin (of bak ze in de oven op 175°C) en beleg ze dan dik met het krabmengsel. Garneer met een toefje peterselie.
12 stuks
gebied : Spanje
gerechtsoort : tapa
bron : Libelle Feestrecepten / Franska Stuy
zondag 25 februari 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten