PIZZAATJES MET COURGETTE, UI EN GEITENKAAS
3 plakken roomboterbladerdeeg (diepvries)
15 gram boter
1 theelepel suiker
1 rode ui
1 - 2 theelepels balsamicoazijn
1 kleine courgette
60 gram zachte geitenkaas (Bettine Blanc bijvoorbeeld)
1 - 2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel verse tijmblaadjes
zout
versgemalen zwarte peper
Verwarm de oven voor op 225°C. Laat het bladerdeeg ontdooien, snijd elke plak in drie repen en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Smelt de boter met de suiker en fruit er 3 minuten zachtjes de in plakjes gesneden ui in. Voeg de balsamico toe en laat het mengsel afkoelen. Beleg het deeg met courgetteplakjes en de ui. Verdeel er de verkruimelde kaas en de tijm over, besprenkel met de olie en bestrooi de pizzaatjes met zout en peper. Bak ze in 20 minuten gaar.
9 personen
gerechtsoort : hapje
bron : Libelle Feestrecepten / Franska Stuy
zondag 25 februari 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten